美国艺术留学
北京市朝阳区望京SOHO塔1A座1707室
咨询热线:010 - 64770933

美国艺术留学

景观设计案例--阿姆斯特丹Van Beuningenplein广场景观小品

Van Beuningenplein广场位于阿姆斯特丹西van hallstraat。一个两层地下停车场的修建为重新设计整个广场提供了理由。
Van Beuningenplein is located at the van Hallstraat in the West of Amsterdam. The construction of a two-storey underground parking garage gave cause for redesigning the entire square.

 阿姆斯特丹Van Beuningenplein广场景观小品
基于阿姆斯特丹西部地区和Dijk&Co景观建筑事务所最初的想法,经过内部讨论,决定由Concrete来设计广场上的景观设计。
Based on the initial ideas of the West district council and Dijk&Co
Landscape Architects, concrete was asked to design the pavilions positioned on the square.
 阿姆斯特丹Van Beuningenplein广场景观小品
Concrete景观设计概念介绍了在广场上建造一个客厅的概念。矩形空间被划分成若干区域,每一个适用于特定的功能和年龄组。
Concrete introduced the concept of creating a living room for the neighbourhood on the square by integrating the pavilions. The rectangular space is divided into zones, each adapted to specific functions and age groups.
 阿姆斯特丹Van Beuningenplein广场景观小品
房间是凹进地面或高架。三个区域由钢梁组成,高度高于地面4米,并与展馆相连。
The rooms either are sunken into the ground or elevated. Three zones are framed by steel beams, elevated 4 meters above ground level and connected to the pavilion.
 阿姆斯特丹Van Beuningenplein广场景观小品
这些梁框架创建亲密和形状将空间在广场上。将木藤架梁与钢梁垂直,有助于体现空间感。
These beam frames create intimacy and shape the room-type spaces on the square. Wooden pergola beams at a right angle to the steel beams support the spatial perception.
阿姆斯特丹Van Beuningenplein广场景观小品
阿姆斯特丹Van Beuningenplein广场景观小品